Logga in

Taggar


Annonser


Rallytävling

Postad: 1 juli, 2010 14:37 av Karin

30/6 åkte jag (Karin) och Jan ner till Oxie BK på kvällstävling i rallylydnad. Kommentarerna var många angående resans längd och efterföljande arbetsdag etc, men vi konstaterade båda att "det är helt klart värt det!". :-)

Denna gång var Jan endast med som sällskap/bilförare/hundhållare/filmare/moraliskt stöd (?) och jag tävlade med både Spike (avancerad klass) och Ida (fortsättningsklass). Egentligen var bara Spike anmäld, men i sista sekund slängde jag in en efteranmälan till fortsättningsklassen (efter banvandringen till och med) och fick starta sist av 10.

Hej och hå, sa Ida och traskade med banan runt. 8-ans frestelse gick bra, även om Ida sneglade lite på matburken. :-P Överlag gick hon bra och det visade sig också i resultatet. 92 poäng slutade vi på och klassvinst! Vilken tur att jag efteranmälde oss!

Sen var det snabba ryck och dags för Spikes tur. Vi startade som nummer 6 av 10 och slutade på 88 poäng och en fjärdeplats (en retlig poäng från tredjeplatsen). Tyvärr fick vi -10 på en av skyltarna för "felaktigt genomförd övning". Det var "sitt, stå, sitt" och Spike ställde sig tydligen inte 100% upp. Därmed tyckte domare Anna-Karin att han inte genomfört övningen korrekt. Så kan det gå! I övrigt gick han som en klocka och fick ett poäng avdrag för ett skall och ett poäng avdrag för långsam reaktion. Duktiga vovvar!

Här kommer några kort (halvsuddiga, men ändock bildbevis! ;-):

 

 

 

 

 

 


Comments

2 juli. 2010 10:08

Therese

Ni är så duktiga!!!

Therese

25 juli. 2010 14:41

Mona i Skövde

Vad roligt för dig! Grattis till fina resultat!
Den resan var verkligen värd både milen och tidpunkten. Skönt att ha med sig moraliskt stöd och bilförare - det är guld värt också.

Mona i Skövde

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

28 maj. 2018 11:48