Logga in

Taggar


Annonser


Rallylydnadstävlingar!

Postad: 11 december, 2011 12:15 av Karin

Svenskt Hundcenter har varit ute på en del rallytävlingar den senaste tiden: Jan är ju ofta ute och dömer, Karin både dömer och tävlar och Helene har "bara" tävlat. :-)

Helene och Karin tävlar ju officiellt för Borås BK, och givetvis var vi med där och tävlade på Klubbmästerskapet i rallylydnad! Detta var Borås BKs första KM i rally och det var väldigt skoj att det gick att genomföra trots kort förberedelsetid och datum i början av november... Vi körde alla fyra klasserna och det blev så många starter att Karin fick hoppa in och döma nybörjarklassen för att vi inte skulle hålla på till nattetid. ;-)

Karin tävlade också mästarklass med Spike och blev där trea efter en miss i honnören, men bästa BBK-ekipage och vidare till final. Helene tävlade fortsättningsklass med Evas dvärgpinschrar och det gick riktigt bra med båda två! Ussi blev dock placerad och bästa BBK-ekipage i fortsättningsklassen = final! Fyra duktiga ekipage slogs i finalen (Birgitta med Della i nybörjarklass, Helene med Ussi i fortsättningsklass, Caroline med Mille i avancerad klass, och Karin med Spike i mästarklass). Klubbmästare blev till slut Karin och Spike med Helene och Ussi på andraplats! Vilket resultat för oss från SHC! :-)))

 

Nästa rallytävling var på Göteborgs Hundarena där Karin var och tävlade mästarklass med Spike. Det slutade med 87 poäng och godkänd runda. :-)

 

Inkallning över hinder

 

Högerhandling, stå - gå runt

 

Inkallning från läggande

 

 


Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

28 maj. 2018 07:20