Logga in

Taggar


Annonser

Vi erbjuder särskilt boende - läs mer här.
Vi erbjuder er trygga familjehem.
Letar du efter stuga att hyra på Öland i sommar? Välkommen till Sonjas Camping och Stugor!

Åhh, äntligen semester! Ska bli så skönt att komma till stugan och bara ta det lugnt, gå på promenader, bada, sola och umgås :) 

Är inte första gången vi tar med vår hund på en semster eller resa, men är faktiskt första gången vi ska vara borta så länge och jag blev då betänksam över vad man bör tänka på när ska semestera med både barn och djur.... Och vi kanske gör en avstickare från stugan, någon helg, för att få lite variantion iom ska vara där i ca 5 veckor. Får man på vissa hotell och campingar ta med sin hund som gäst?

Efter lite googlande hittade jag en jättebra sida, www.barnsemester.se och detta inlägg/sida. 

Semestertips med hund 

Bild lånad från Barnsemester också, gullig :) 

De sammanfattar bra om man ska ut på bilsemester i Sverige, om olika övernattningställen som tillåter hund och vad man kan hitta på och vilka platser man kan se med hunden. T.ex. via denna sidan www.camping.se/, så man vet vilka campingar som välkomnar hund också, toppen! Ser också på den sidan att Best Western är ett hundvänligt hotell, och att de har vissa hundrum. Och de finns ju i många större städer, så dit kanske man kan ta en hotellweekend efter någon vecka i stugan, och längre fram också såklart :D


Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

28 maj. 2018 07:20