Logga in

Taggar


Annonser


Inofficiell lydnadstävling

Postad: 3 juni, 2009 08:33 av Karin

Jag (Karin) var tillsammans med bland andra Camilla/Wilma och Eva/Ussi med på en inofficiell lydnadstävling klass 1 på SÄKK (Södra Älvsborgs Kennelklubb). Vädret var fantastiskt, om än inte så hundvänligt, och stämningen var god. Domaren Leif Hernwall var uppmuntrande och gav bra och konstruktiv kritik till deltagarna efter genomfört prov.

För egen del hade jag denna dag lånat Helenes border collie Spike då min egen lilla hund ännu inte är färdig att starta i klass 1. Spike tyckte att vädret var en aning för varmt, och han var tidvis ganska okoncentrerad (särskilt under linförigheten, där han brukar vara jätteduktig). Vi gjorde en bra debut tillsammans och hamnade på 182 poäng - dagens högsta (!).

Camilla och Wilma visade upp ett jättefint prov med många bra moment, och detta innebar en välförtjänt andraplats på (något retliga) 159,5 poäng.

Eva och Ussi var laddade och superfokuserade. Tyvärr blev Ussi lite skrämd under platsliggningen, vilket drog ner poängen, men de slutade på 135 poäng!

 


Koncentration (Karin & Spike)

 


Linförighet! (Eva & Ussi)

 


Höjer hindret (Karin & Spike)

 


Snack med domaren (Eva & Ussi)

 


Prisutdelning (Camilla)

 


Etta på 182 p (Karin & Spike)

 


Tvåa på 159,5 p (Camilla & Wilma)

 


Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

28 maj. 2018 11:28